telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

2019-es esküvői szezon - női szemmel

2019-es esküvői szezon - női szemmel

Meglepetések éve, változás éve, megújulás éve, érzelmek éve - sokszor olvasunk ilyen és ehhez hasonló jellemzést. A 2019-es szakmai évünket nehéz egyetlen szóval meghatározni, sok mindenből kijutott egy kicsi: volt meglepetés, változás, megújulás és sok-sok érzelem :-)

Rögtön az év eleje egy hatalmas meglepetéssel indult, amikor egy nagyon aranyos pár megkeresett Tajvanról (!), hogy velünk szeretnék elkészíttetni az esküvői portrésorozatukat Budapesten. Leszerveztük a sminkest, dekorost, utazást a fotózás alatt és a helyszíneket.

Összes angoltudásunkat bevetve minden simán ment. Igazából akkor hittük el, hogy ez valóban megtörténik, amikor miután megegyeztünk a foglalóban, az 16 (!!) órán belül a számlánkon volt (itt jegyezném meg, hogy Magyarországról ez a művelet több napot vesz igénybe :-) ). Aztán május 2-án egy különleges sorozat készült, amit itt meg is nézhetsz:

 

Ekkor már javában dübörgött az 2019-es esküvői szezon, amit márciusban nyitottunk meg egy hatalmas bulival Szentpéteren. Ehhez hozzájárult a remek stáb összeválogatása :-) A helyszín a szuper gárdájával adja magát, zenét a már megszokott igényességgel a párkányi Royal szolgáltatta, vőfély az igen profi Dékány Miki volt, akivel itt találkoztunk élőben először, de nem utoljára a szezonban (vele bővült a nyugodt szívvel ajánlható vőfélyek nem túl hosszú névsora).

Ezt az esküvőt még nagyon sok követte. Mindegyikben volt valami egyedi, különleges, hosszú lenne a beszámoló. Van, amelyik megér egy külön blog bejegyzést, de lehet, csak akkor kerül rá sor, amikor majd az idő távlatából a pár számára is egy jó sztori lesz. Igen, voltak 'izgalmas' pillanatok :-) Csak hogy néhányat azért megemlítsünk, pl. ovi óta nem nagyon emlékszem, hogy egy pasi a hajamat húzta volna meg hátulról, mert akart tőlem valamit :-) mindezt agy nagyon 'elit' lagziban. Volt, ahol a vőfély tett keresztbe (nem csak nekünk), de volt, ahol rendőrök és mentő is volt :-).

Azért kár lenne kihagyni azt a sok-sok pozitív dolgot, ami szebbé teszi ezt a szakmát, pl. volt, ahol körbeudvaroltak, hogy van-e mindenünk, vagy vendégek közé ültettek, de volt, ahol lagzi után 3nappal a 2 örömanya külön tortát süttetett, mert valahol 'elkallódott' a nekünk szánt lagzis köszönő csomag :-) A legszebb, amikor a nap végén megölelget a menyasszony vagy a vőlegény, vagy mindkettő (mondván, hogy 'ezt nem lehet elintézni egy puszival') :-), hogy 'mennyire jó, hogy pont ti voltatok itt ma velünk' :-)..és még sorolhatnánk, hál' Istennek a sok szeretet-megnyilvánulást.

Új köntöst adtunk a kismama fotózásoknakdekorosunkkal (Sziszi – Silvia Vojácsek) együttműködve csini kismamaruhákkal és különféle dekorációval illetve a PartyPoint lufijaivafelturbóztuk picit ennek a csodás időszaknak a megörökítését. Nagy sikere van, hiszen számtalan visszajelzés érkezik, hogy milyen jó, hogy ezt is csináljuk, holott eddig is fotóztunk kismamikat, csak nem volt ilyen 'körítés'. Erről is meséljenek a képek - katt!

 

Nagyon szép helyeken jártunk (Komárom – Vadkacsa, Fenyőharaszti Kastélyszálló,Vöröskő, Lungötz), felfedeztünk már ismert fotós helyszíneken újabb gyönyörűségeket (Tata, Taszármalonya - Tesárské Mlyňany, Szentendre, Garam és Duna eddig ismeretlen szakaszai, Kék hal), megismertünk fantasztikus embereket, a megbízóinkat, valamint nagyon profi kollégákat, szolgáltatókat, igen, ettünk-ittunk is jókat és nem utolsó sorban megörökítettünk sok-sok gyönyörű pillanatot.

K Ö S Z Ö N J Ü K ! ! !

 

Sikeres számok 2019-ben


 Vissza a többi blogbejegyzéshez