telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Eljegyeztek, menyasszony lettem!

Eljegyeztek, menyasszony lettem!

Olvasási idő: kb. 3 perc

 

Minden évben az év végén van a legtöbb eljegyzés. Sokan várnak már erre, de van aki lábon kihord a boldogságtól egy infarktust – mert nem számított rá:-) Ha Te is ilyen örömmámorban úszol, akkor adunk most pár tippet, hogy mi a teendőd az esküvőig:

1. Esküvő dátuma :
Ezt válasszátok ki a leghamarabb, hiszen minden évben vannak sztár dátumok (2018 08.18., 2020.10.10, stb), amikre aztán szinte lehetetlen előre 1,5-2 évvel profi szolgáltatót választani. Tapasztalataink szerint a legjobb kb. 1 évre előre kitűzni az esküvő időpontját.

2. Esküvő költségvetése:

Nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni egy esküvőre, de van az a pénz amit szerényen meg lehet takarítani úgy, hogy az örömöd is megmaradjon :-) Üljetek le és készítsetek egy hatékony költségvetést – mennyit tudtok költeni az esküvőre úgy, hogy aztán még 10 évig ne kelljen törleszteni!
Írjátok le, hogy mik az igényeitek és hogy mi az, amire valóban szükségetek van. Az online világ tele van zsillió esküvői ötlettel – Nektek kell eldönteni az ésszerűség keretein belül, mit szeretnétek ebből látni a Nagy Napon.

 

TÉGED IS ÉRINT A COVID-19 JÁRVÁNY? KATTINTS IDE!

 

3.Esküvő helyszíne:

Egy napot töltesz majd itt, de egy életen át emlékezni fogsz rá. Első körben legyen meg a vendéglista, majd ez után jöhet az esküvői helyszín kiválasztása. A paletta itt is széles – falusi culture house-tól kezdve a kastélyszállókig. Ha megvan a kiszemelt helyszín, menjetek és kérdezzetek sokat, kóstoljátok meg a menüt, járjátok be a helyszínt. A tulajdonos hozzáállása, rugalmassága, mosolya és segítkőkészsége nagyban kell, hogy befolyásolja a döntéseteket.


4.Esküvői szolgálatók:

Mindenképpen szükséged lesz egy profi csapatra, akik az életed egyik legszebb napját gördülékennyé és felejthetetlenné teszik. A szolgáltatók listája igen hosszú és egyáltalán nem könnyű jót és jól választani. A leghatékonyabb és a legegyszerűbb módja a választásnak, ha kértek egy személyes találkozót. Sem telefonon, sem emailban nem látod magát az embert, akit majd beengedsz egy napra az életedbe. A személyes találkozón viszont minden kiderül – talán még az is, amire soha nem gondoltál volna! Igen, igazad van ez rövid távon időigényes, de hosszú távon megéri! Itt írunk arról, hogy mit kérj a találkozó előtt...

Összefoglalva – fogj egy jegyzetfüzetet, írd le, kikkel (vendégek, szolgáltatók) szeretnél együtt lenni az esküvőd napján és kezdj azonnal bele a keresésbe. Mindent beszéljetek meg a pároddal és döntsetek ésszerűen.

 

Tetszett?Tudunk másban is segíteni?

 

Nyerj jegyesfotózást!

 

Esküvői stressz - mi a teendő?

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez