telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Kismama fotózás 2021

Kismama fotózás 2021

 

Kismama fotózás - sokat hallottál már róla, titkon vágysz is rá, hogy neked is legyenek álomszép, meseszerű fotóid erről az egyszeri és megismételhetetlen időszakről. De a következő gondolatod az, hogy te nem vagy az a címlapalkatú kismama.

Megnyugtatásképp, szinte senki sem az:-)

 

NORMAL kismama_02.jpg

Hiszen van, akinek a karja lett ,,asszonyos,, vagy az erek pattogtak el a lábán illetve megjelentek azok a bizonyos rettegett csíkocskák a pocakon. A plusz kilókról ne is beszéljünk:-)

De egy biztos, minden kismama egyedi és páratlan, hiszen azt a csodát, ami a testében történik a női lét egyik legszebb állapotaként éli meg, amitől a belső kisugárzása különlegessé teszi őt.(Ehhez még egy hangyányit hozzáadnak a nem mindennapi, exkluzív kiegészítőink, amit a fotózásokon biztosítunk, ha van rá igény).

 

Az elmúlt évek több mint 100 kismamafotózásai is ezt bizonyítják. Minden egyes alkalommal különleges ötletekkel és kiegészítőkkel készülünk. Személyre szabottan dolgozunk és mindig azért keressük az újat, hogy egy életre szóló élményed legyen!

 

ORIGINAL kismama_03.jpg

 

 

ÉRDEKEL A FOTÓZÁS

 

 

Köszönjük, hogy ilyen szép módon megörökítettétek a közös kis jövőnk következő lépcsőfokát! 

,,A képek ismét varázslatosak lettek! Igazán meghitt pillanatokat, mozdulatokat, pillantásokat rögzítettetek, minden apró részlet tökéletes! 

Köszönjük a kedvességeteket, a szeretetteljes légkört és a profizmusotokat! ,, Kőműves Anita és Attila

 

 

NORMAL kismama_01.jpg

 

 

Nézegess nyári kismama fotókat (kattints a képre):

 

 

NORMAL kreativ-kismama-fotozas_kismama-foto_fotenie-tehulky_kismama-vagyok_kismamafotozas_pregnacy_maternity-photo_fotenie-tehuliek_juraj-zsok_010.jpg

 

 

Nézegess őszi kismama fotókat (kattints a képre):

 

 

NORMAL bk_009.jpg

 

 

Nézegess téli kismama fotókat (kattints a képre):

 

 

NORMAL vh_005.jpg

 

Mindegyik fotózásról készül egy kis werk film is, nézz bele az egyikbe:

 

 

Ha hasznosnak találod ezt a cikket, kérjük oszd meg Te is, köszönjük!!

 

#kismamafotós #kismama #kismamafoto #kismamafotózás #kismamafotozas #maternityphotographer #maternity #maternityphoto #maternityphotoshoot #pregnancy #pregnant #pregnantphoto #pretty #instaphoto #budapestifotos #várandósság #mom #anyaleszek #anya #nikon

 

 

 

 

 

 

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez