telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Rólunk: Gyuri és Tünde

jt-large.jpg

Köszönjük, hogy hozzánk is benéztel! Rólunk röviden annyit, hogy 2002 óta élünk boldog házasságban és van egy 9 éves fiunk, Bence. Közel 10 éve fotózunk esküvőket és ha marad még idő, akkor kismamákat, gyerkőcöket illetve családokat is.

 

TÖBB, MINT 350 ESKÜVŐ - 10 ÉV - 5 ORSZÁG

Ebben a rövid félperces videóban láthatsz minket munka közben:

 


De hogy kik is vagyunk és milyen a munkánk, a leghitelesebben az ügyfeleink tudják kifejteni:

Klein Luca és Rozek Zsolti:

"Egyik ismerősünk ajánlotta nekünk Gyuriékat, mikor megnéztük a weboldalon a képeiket, már nem is kerestünk mást. Imádtuk a közös munkát, imádjuk Őket! Annyira közvetlenek, kedvesek, PROFIK már az első találkozáskor azt éreztük, mintha ismertük volna egymást régről!

A képekről.... hát szavakat sem találunk... egyszerűen gyönyörűek, mind az esküvőn készült spontán képek, mind a jegyes, illetve a kreatív fotózáson készült fotók! (Idézném a Húgomat: "ezeket a képeket el kéne küldeni valami fotó pályázatra, annyira jók!" )
Mindenkinek szívvel ajánljuk Őket, akik szeretnének csodás emlékeket a Nagy napjukról!"

 

Gombos Dóri és Tóth Gábor:

"Barátaink esküvőjén találkoztunk Gyuriékkal és amikor megláttuk a képeiket már akkor tudtuk, hogy ha egyszer esküvőnk lesz, akkor mindenképpen Őket szeretnénk megkérni a fotózásra. Amint meglett a dátum már kerestük is őket.

Igazi profizmus, művészi perspektívák, egyedi kivitelezés és őszintén jó, kedves és szórakoztató közös munka, nem lehetek elég hálás a csodás képeinkért és a felejthetetlen élményért! Tünde és Gyuri őszintén törődik a vendégeikkel. Mindenkinek szívből ajánlom!"

 

Mielőtt írnál vagy hívnál, mindenképpen nézz meg még több referenciát rólunk, kattints ide. 


Javasoljuk , hogy nézz meg minél több albumot és mindenképpen kérj személyes találkozót. Szívesen találkozunk Veled is, akár nálunk vagy Nálad.

 

SZERETNÉK SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI VELETEK

 

Köszönjük,

Gyuri és Tünde