telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Kismama fotózás 2020

Kismama fotózás 2020

 

 

#kismama2020 #kismamafotozas # #zsokfoto #jurajzsok #jurajzsokphotography

 

 

NORMAL niki_015.jpg

 

 

 

 

Kismama fotózás – sokat hallottál már róla, titkon nagyon vágysz is rá, hogy neked is legyenek álomszép, meseszerű fotóid erről az egyszeri és megismételhetetlen (nincs két egyforma várandósság) időszakról is, de a következő gondolatod az, hogy te nem vagy az a címlapalkat kismama.

Megnyugtatásképp, szinte senki nem az :-)

Hiszen van, akinek a karja lett 'asszonyos', vagy az erek pattogtak el a lábán, vagy a haja nem áll úgy, ahogy eddig szokott, vagy megjelentek a pocakján azok a bizonyos rettegett csíkocskák, vagy csak az a fránya plusz 20kiló szaladt föl és még sorolhatnánk. De egy biztos, minden kismama egyedi és páratlan, hiszen azt a csodát, ami a testében, a testével történik, a női lét egyik legszebb állapotaként éli meg, amitől a belső kisugárzása különlegessé teszi őt. (Ehhez egy hangyányit hozzáadnak még a nem mindennapi, exkluzív kiegészítőink, amit a fotózásra biztosítunk, ha igény van rá.)

Ezt az elmúlt évek kismama fotózásai is határozottan alátámasztják. Minden egyes alkalom rendkívüli volt. Nagyon várjuk már az idei előttünk álló fotózásokat is. Sok különlegességgel, ötlettel, kiegészítővel készülünk. Külön öröm, amikor az apuka is résztevő, nem csak szemlélője a fotózásnak, hiszen úgy teljes a kép, ha a család egészben megjelenik.

 

KATTINTS IDE A FOTÓZÁSÉRT

 

NORMAL bk_007.jpg

 

Köszönjük, hogy ilyen szép módon megörökítettétek a közös kis jövőnk következő lépcsőfokát! 

,,A képek ismét varázslatosak lettek! Igazán meghitt pillanatokat, mozdulatokat, pillantásokat rögzítettetek, minden apró részlet tökéletes! 

Öröm volt újra találkozni Veletek! Köszönjük a kedvességeteket, a szeretetteljes légkört és a profizmusotokat! ,, A+A

 

Nézegess nyári kismama fotókat:

NORMAL kreativ-kismama-fotozas_kismama-foto_fotenie-tehulky_kismama-vagyok_kismamafotozas_pregnacy_maternity-photo_fotenie-tehuliek_juraj-zsok_010.jpg

 

 

Nézegess őszi kismama fotókat:

 

NORMAL bk_009.jpg

 

Nézegess téli kismama fotókat:

NORMAL vh_005.jpg

 

Mindegyik fotózásról készül egy kis werk film is, nézz bele az egyikbe:

 

 

Ha hasznosnak találod ezt a cikket, kérjük oszd meg Te is, köszönjük!!

 

#kismamafotós #kismama #kismamafoto #kismamafotózás #kismamafotozas #maternityphotographer #maternity #maternityphoto #maternityphotoshoot #pregnancy #pregnant #pregnantphoto #pretty #instaphoto #budapestifotos #várandósság #mom #anyaleszek #anya #nikon

 

 

 

 

 

 

 


 Naspäť do archívu