telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Eljegyeztek, menyasszony lettem!

Eljegyeztek, menyasszony lettem!

Olvasási idő: kb. 3 perc

 

Minden évben az év végén van a legtöbb eljegyzés. Sokan várnak már erre, de van, aki lábon kihord a boldogságtól egy infarktust – mert nem számított rá :-) Ha Te is ilyen örömmámorban úszol, akkor adunk most pár tippet, hogy mi a teendőd az esküvőig:

1. Esküvő dátuma :
Ezt válasszátok ki a leghamarabb, hiszen minden évben vannak sztár dátumok (2018 08.18., 2020.10.10, stb), amelyeket a leggyorsabban lefoglalnak. Tapasztalataink szerint a legjobb kb. 1 évre előre kitűzni az esküvő időpontját.

2. Esküvő költségvetése:

Nincs az a pénz, amit ne lehetne elkölteni egy esküvőre, de van az a pénz, amit szerényen be lehet osztani úgy, hogy a vágyaid is teljesüljenek és az örömöd is megmaradjon :-) Üljetek le és készítsetek egy hatékony költségvetést – mennyit tudtok költeni az esküvőre úgy, hogy aztán ne kelljen még 10 évig törleszteni a felvett hitel részleteit!
Írjátok le, hogy mik az igényeitek és hogy mi az, amire valóban szükségetek van. Az online világ tele van zsillió esküvői ötlettel – Nektek kell eldönteni az ésszerűség keretein belül, mit szeretnétek ebből látni a Nagy Napon.

 

Megdöbbentően olcsó ajánlat Neked

 

3.Esküvő helyszíne:

Egy napot töltesz majd itt, de egy életen át emlékezni fogsz rá. Első körben legyen meg a vendéglista, majd ez után jöhet az esküvői helyszín kiválasztása. A paletta itt is széles – falusi culture house-tól kezdve a kastélyszállókig. Ha megvan a kiszemelt helyszín, menjetek és kérdezzetek sokat, kóstoljátok meg a menüt, járjátok be, tartsatok terepszemlét. A tulajdonos hozzáállása, rugalmassága, mosolya és segítkőkészsége nagyban kell, hogy befolyásolja a döntéseteket.


4.Esküvői szolgálatók:

Mindenképpen szükséged lesz egy profi csapatra, akik az életed egyik legszebb napját gördülékennyé és felejthetetlenné teszik. A szolgáltatók listája igen hosszú és egyáltalán nem könnyű jót és jól választani. A leghatékonyabb és a legegyszerűbb módja a választásnak, ha kértek egy személyes találkozót vagy videochatet. Sem telefonon, sem emailban nem látod magát az embert, akit majd beengedsz egy napra az életedbe.

A személyes találkozón viszont minden kiderül – talán még az is, amire soha nem gondoltál volna! Igen, igazad van ez rövid távon időigényes, de hosszú távon megéri! Itt írunk arról, hogy mit kérj a találkozó előtt...

Összefoglalva – fogj egy jegyzetfüzetet, írd le, kikkel (vendégek, szolgáltatók) szeretnél együtt lenni az esküvőd napján, és kezdj azonnal bele a keresésbe. Mindent beszéljetek meg a pároddal és döntsetek ésszerűen.

 

 

Árak 2023

 

 

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez