telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Olcsó esküvői fotós árak II. rész

Olcsó esküvői fotós árak II. rész

A MINŐSÉG

A mai insta-flitteres látszat-világban egyre nehezebb meghatározni, hogy kinek mi a minőség. Ebből pedig az következik, hogy a valódi értékek rohamosan kezdenek elveszni. Legtöbben az ár alapján választanak esküvői fotóst, mert talán nem tudják, mit is jelenthet számukra a minőségi munka.

Egy egyszerű példa segíthet meghatározni az ár és minőség közti összefüggést. Ha a kínainál is kapható 'occó' fehérnemű, miért döntenek mégis sokan az Intimissimi vagy Victoria Secret termékei mellett? Mivel az Intimissimi évente tetemes összeget költ arra, hogy ki tudja elégíteni a hölgyek egyre növekvő igényeit, ezért nincs korlátok közé szorítva. Így azért könnyebb, nem igaz?

svadba_olcso-fotos_eskuvo_svadba-v-sturove_esztergom_svadobny-fotograf_juraj-zsok_lacny-fotograf063.jpg

(foto:BoredPanda)

A kínai fehérnemű 'occó' ugyan, de pl. nem éppen bőrbarát vagy időtálló, szóval vannak határai.

Tehát a dolgok értékét és minőségét Te határozod meg, de mindennek van előnye és hátránya, ill. korlátai. Így van ez az olcsó esküvői fotóssal is. Mivel 2-300 euróért dolgozik talán másodállásban, korlátok közé van szorítva. Nem tud annyi pénzt költeni technikára, nem tud annyi időt és energiát fordítani a saját szakmai fejlődésére hosszú távon mint az a fotós, akit nem köt le más jellegű munkája és főállású munkahelyének elvárásai.

 

svadba_olcso-fotos_eskuvo_svadba-v-sturove_esztergom_svadobny-fotograf_juraj-zsok_lacny-fotograf064.jpg

 

Lefordítva emberi nyelvre megtörténhet például, hogy a gyertyafény keringőt vagy a csillagszórós torta felvágását vakuval fogja lefotózni, ami egyrészt megöli annak hangulatát, másrészt olyan, mintha a gyűrűhúzás vaksötétben történne.

Összegezve tehát ismét elmondható - egy megfontolt menyasszony számára nem biztos, hogy az olcsó az jó is egyben.

 

Olvass arról, hogy hogyan függ össze az ár a megbízhatósággal, katt ide.

Nézz meg egy videót esti fotózásról, ahol a méregdrága fotós technika nélkül nem mentünk volna semmire:

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez