telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Olcsó esküvői fotós árak III. rész

Olcsó esküvői fotós árak III. rész

 

 

a-mindenes.JPG

Még 2015-ben kiposztoltam magamról egy képet, ami egy igen érdekes lavinát indított akkor el. A képen Fekete Tomi kamerájával és Tóth Gabi vőfély botjával pózoltam. A szöveg a képhez pedig a következő volt: Jövőre mindent egyben vállalok - fotó+videó+vőfély....persze jó áron:-))))

A szakma jót röhögött rajta és jöttek is egyből igen inteligens kommentek is, ezzel persze nem volt semmi gond:-)

NORMAL olcso-fotos_2.JPG

 

Viszont másnap privátban elkezdtek jönni a kérdések, hogy akkor mennyiért vállalom ezt így egyben, illetve vannak-e még szabad dátumok a vőfélykedésre!!!! Először azt hittem, hogy valaki csak viccel és ezért keresett meg, de negyedik üzenet után megdöbbentem – van aki ezt elhiszi.

Tanulság ebből megint csak az, hogy olcsó húsnak MINDIG híg a leve!!!


Aki 2-300 euróért dolgozik, az mindent bevállal, csak hogy őt válaszd. Akár azt is, hogy a nyár kellős közepén déltől fotózza a kreatív képeket, amit egy profi nagy valószínűség szerint nem tenne pl. a rossz fényviszonyok miatt. Vagy az, hogy kaptok 1500 képet, még nem jelenti, hogy ezzel jól is jártok. Illetve nem született még meg az az ember, aki egyben fotózik és videózik is és mindehhez magas minőséget nyújt. Gondolkozz hosszú távon, ne dőlj be elsőre.

Ha az árajánlatban szereplő összeg magasabb mint amire számítottál, adj egy esélyt magadnak és a fotósnak is, hogy választ kapj a MIÉRT-ekre egy személyes találkozón.

 

Olvass még többet a megbízhatóságról

 

KÉREK SZEMÉLYES TALÁLKOZÓT

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez