telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Rólunk Gyuri és Tündi

jt-large.jpg

Köszönjük, hogy hozzánk is benéztel! Rólunk röviden annyit, hogy 2002 óta élünk boldog házasságban és van egy 13 éves fiunk, Bence. Közel 15 éve fotózunk esküvőket illetve kismamákat gyerkőcöket és családokat is. Dolgoztunk már Prágában, Salzburgban, Bécsben vagy akár a festői Erdélyben is. A világ minden tájáról voltak már ügyfeleink Hong Kongtól kezdve egészen Svájcig, sőt volt már közös munkánk a futball legendával Lothar Mätthaus-al is.

TÖBB, MINT 400 ESKÜVŐ - 14 ÉV - 5 ORSZÁG

A blogunk tele van friss és új informácókkal. De hogy kik is vagyunk és milyen a munkánk, a leghitelesebben az ügyfeleink tudják kifejteni:

Klein Luca és Rozek Zsolti:

"Egyik ismerősünk ajánlotta nekünk Gyuriékat, mikor megnéztük a weboldalon a képeiket, már nem is kerestünk mást. Imádtuk a közös munkát, imádjuk Őket! Annyira közvetlenek, kedvesek, PROFIK már az első találkozáskor azt éreztük, mintha ismertük volna egymást régről!

A képekről.... hát szavakat sem találunk... egyszerűen gyönyörűek, mind az esküvőn készült spontán képek, mind a jegyes, illetve a kreatív fotózáson készült fotók! (Idézném a Húgomat: "ezeket a képeket el kéne küldeni valami fotó pályázatra, annyira jók!" )
Mindenkinek szívvel ajánljuk Őket, akik szeretnének csodás emlékeket a Nagy napjukról!"

 

Gombos Dóri és Tóth Gábor:

"Barátaink esküvőjén találkoztunk Gyuriékkal és amikor megláttuk a képeiket már akkor tudtuk, hogy ha egyszer esküvőnk lesz, akkor mindenképpen Őket szeretnénk megkérni a fotózásra. Amint meglett a dátum már kerestük is őket.

Igazi profizmus, művészi perspektívák, egyedi kivitelezés és őszintén jó, kedves és szórakoztató közös munka, nem lehetek elég hálás a csodás képeinkért és a felejthetetlen élményért! Tünde és Gyuri őszintén törődik a vendégeikkel. Mindenkinek szívből ajánlom!"

 

Mielőtt írnál vagy hívnál, mindenképpen nézz meg még több referenciát rólunk, kattints ide. 


Javasoljuk , hogy nézz meg minél több albumot és mindenképpen kérj személyes találkozót. Szívesen találkozunk Veled is, akár nálunk, Nálad vagy beszélhetünk videokonferencián keresztül is.

 

SZERETNÉK SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI VELETEK

 

 

Köszönjük,

Gyuri és Tündi