telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Vida Residence - Bátorkeszi

Vida Residence - Bátorkeszi

Olvasási idő: kb. 2 perc

 

 

Esküvői fotósként 14 év alatt rengeteg helyszínen megfordultunk már, de a Vida Residence látványa az első pillanatban levett minket a lábunkról.

Nem véletlenül hiszen az egész rezidencia egy csodás, mediterrán hangulatú hatalmas kertben található Bátorkeszi mellett, Révkomáromtól mindössze 20 km-re.

 

Az első esküvőt 2023 julius 27-én mi fotóztuk itt és mondanom sem kell, hogy amikor megláttuk a nyár teljes díszeiben a több száz éves olajfákat és a pazar kilátást, olyan érzésünk volt, mintha egy Toszkánai esküvőn lennénk.

 

ORIGINAL vida-residence-batorkeszi_001-copy.jpg

 

A mindenre elszánt tulajdonosok Vida Zsolti és cuki felesége Kriszta rendkívül kedvesek és nyitottak mindenre. Ha beszéltek majd Velük, egyből átjön, mennyire fontos számukra hogy Nektek, mint ifjú párnak és persze a násznépnek is egy felejthetelen élményben legyen részetek az esküvőtök Nagy Napján.

 

Ahogy beléptek a nagy terembe egy lenyűgöző, modern és pazar beltér tárul majd elétek, ahol akár 250-en is kényelmesen elfértek.Több all inclusive esküvői menüből is választhattok az esküvő napjára, amik teszem hozzá talán a legolcsóbbak közé tartoznak a környéken, viszont minőségben magasan vannak az elvárások felett.

 

ORIGINAL vida-residence-batorkeszi_002-copy.jpg

 

 

ORIGINAL vida-residence-batorkeszi_003-copy.jpg

A tágas teraszon lehetőség van a szabadtéri esküvői szertartásokra is, felejhetelen kilátást nyújtva a magával ragadó környékre.   

 

ORIGINAL vida-residence-batorkeszi_005-copy.jpg

 

Kérésre biztosítanak számotokra esküvői fotóst és videóst, ceremóniamestert, esküvői DJ-t szóval gyakorlatilag egy teljes stábot - a legjobbak közül a környéken.Így a Nagy Napon Nektek már csak arra kell koncentrálni, hogy kimondjátok az IGEN-t.

 

Ha kisebb esküvőt szeretnétek, akkor rendelkezésetekre áll egy csodás boros pince is, amely rusztikus téglás boltíveivel és sejtelmesen varázslatos környezetével tökéletes egy akár 50 fős intim esküvőhöz.

 

Sőt, egy tágas és kényelmes lakosztály is rendelkezésre áll a számotokra, amelyet az esküvő előtt, aznap és utánna is használhattok, kipihenve az éjjeli buli fáradalamait.

 

Szóval, röviden zárszóként:

A Vida Residence egy olyan esküvői helyszín ahol minden adott ahhoz, hogy Nektek is tökéletes esküvőtök legyen.

(Képek készítésekor még folyamatban volt a a helyszín szépítése)

Kik vagyunk mi?

Hol található a helyszín?

Elérhetőség a helyszínre?

 

 

 

 

 Címke felhő: esküvő, esküvői helyszín, Felvidéki esküvő, Vida Residence, mediterrán esküvő, romantikus esküvő, luxus környezet, all inclusive menü, boros pince, esküvői fotós

 

 

 

 

 

 


 Vissza a többi blogbejegyzéshez