telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

HU - Miért legyen nekem is luxus fotókönyvem?

HU - Miért legyen nekem is luxus fotókönyvem?

Egyszerűen fogalmazva - egyedi, maradandó és időt álló!

Bahorecz Attila és felesége Stella akikkel 2017-ben dolgoztunk együtt az esküvőjükön a következőket mondta nemrég a leadott könyvükröl:

 

,, Napjainkban szinte megszokottá vált, hogy az életünkről készült fotókat már nem hívatjuk elő, hanem valamilyen adattárolón (telefon, usb kulcs, telefonmemória, stb.) tároljuk, azzal érvelve, hogy felesleges kidobott pénz és idő a fotók előhívatása illetve az internet segítségével könnyen elérhetőek, letölthetőek bárhonnan és bármikor.
De mi feleségemmel azt valljuk, hogy semmilyen elektronikai ,,kütyü,, sem ad akkora varázst mint egy fizikailag megfogható valódi fotókönyv, ami ráadásul az egyén elképzeléseire szabható és még a dédmami kezében is jól elfér és nagyító nélkül is látja:-).

Nem beszélve arról, hogy nem kell rettegni attól, hogy mi lesz a képeinkkel ha netán tönkremegy a merevlemez, vagy elvesznek az adatok. A fotókönyvet, annak a kezébe adhatod, akinek valóban szeretnéd megmutatni, mindamellett csodaszép ajándék a nagy eseményről. Aki csak látta a fotókönyvünket, mindenki bámulattal fogadta, megjegyezve hogy sokkal többet ad vissza, mint ha csak egy telefonról ,vagy akár egy tabletről nézték volna. Mi szívből ajánljuk a könyvet,,

 

Évek óta Antal Milan cégénél az Antalphotobooks-nál nyomtattatjuk az esküvői albumokat. Nézz körül náluk Te is:

 

 

 

 

 

Később arról is írunk majd, hogy hogyan készül az esküvői fotókönyv. Addig nézd meg a következő videót  egy 50x40 cm-es 100 oldalas Art borítójú fotókönyv személyes átadásáról.

 

 
 
 
 

SZERETNÉK ÉN IS FOTÓKÖNYVET


 Naspäť do archívu