telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Olcsó esküvői fotós árak I. rész

Olcsó esküvői fotós árak I. rész

A MEGBÍZHATÓSÁG 

A viharos tempóban híguló esküvői fotós piacon egyre gyakrabban találkozhatsz 2-300 eurós árakkal. Ez elsőre nagyon jónak tűnhet, de mint minden más területen, itt is érvényes az 'olcsó néha drágább'-elv.

Aki 2-300 euroért fotóz végig egy egész napos esküvőt, az nagyon valószínű, hogy azt főállás mellett végzi. Így talán nem kapsz majd számlát és szerződést sem.

„Nekem nincs szükségem számlára”

Az igaz, hogy a kettőtök boldogsága nem függ egy pecséttel ellátott papírtól. De a számla egy fontos biztosíték számotokra, hogy a kiválaszott fotósotok komolyan vesz Titeket. Mivel ebből él, adózik az állam felé. Ezért hosszú távon gondolkozik és neki az a legfontosabb, hogy minőségi munkát végezzen, aminek eredményét képek formájában évtizedekig nézegetitek majd.

„Nekem nincs szükségem szerződésre”

Szerződés nélkül is felejthetetlen Nagy Napotok lehet. De ez igaz lehet negatív értelemben is. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 - Mi van, ha a fotósom az esküvőm előtt eltöri a lábát?
 - Mi van, ha elromlik a felszerelése szertartás közben (gyűrűhúzáskor)?
 - Mi van, ha lemaradt egy fontos momentumról?
 - Mi van, ha fél évet vagy akár többet kell várnom a képekre?

Persze kicsi a valószínűsége, hogy ezek közül bármelyik is megtörténjen, de egy hivatalos szerződés ezekre a kérdésekre is kitérhet. Amikor esküvői fotóst keresel, ezt is számításba veheted majd. A következő blogbejegyzésben a minőséget vesszük  nagyító alá.

 

Tudj meg még többet a személyes találkozó előnyeiről, katt ide.

 

KÉRJ SZEMÉLYES TALÁLKOZÓT


 Naspäť do archívu