telefonTel: +421 907 753 501 emailE-mail: jurajzsok@gmail.com facebook instagram

Az esküvőd és a koronavírus

Az esküvőd és a koronavírus

Az egyre jobban terjedő koronavírus sajnos érinti az esküvőket is. Egyre több menyasszony pánikol, hogy mi lesz az esküvőjével és egyre több szolgáltatónak már mondtak is vissza esküvőt.

Egy biztos, teljesen rendjén van, ha most úgymond pánikolsz mint menyasszony. Iszonyatosan sok munka volt abban, hogy megszervezd, lefoglalj minden szolgáltatót, meghívj mindenkit és az apró részletekig kigondold, mi legyen a Nagy Napon. De nincs veszve minden.

Mi a teendő? Hogyan gondolkozzon egy menyasszony ebben az egyedi és soha nem volt helyzetben?

1. Rugalmasság

Ha Téged is érint a járvány terjedése, vagyis április környékén van az esküvőd, átteheted egy másik időpontra. „Őrült vagy Gyuri, hogy ezt írod!!!” – mondhatod. Igen, lehet, elsőre annak hangzik, de ha rugalmasan állunk a dolgokhoz, könnyebb lesz átgondolni ezt a lehetőséget is.

Lehet két választás ebben az esetben – idén ősszel vagy jövőre. Számos helyszín szabad még őszre, nem beszélve a jövő évi időpontokról.
Mit tegyél, ha foglalt az általad választott helyszínen a szombat? Lehet egy másik napon az esküvőd. 10 év alatt a hét mindegyik napján fotóztunk már komplett esküvőket, hétfőtől vasárnapig. Ha rugalmas vagy, nem ragaszkodsz mereven az időponthoz és talán még kedvezményt is kapsz a hétköznapokra a szolgáltatóktól :-)

 

ORIGINAL keddi-eskuvo.jpg

Keddi esküvőn is jól érezheted magad - a kép 2013.szeptember 3-án kedden készült.

2. Kommunikáció


A professzionális esküvői szolgáltatók egy része hatalmas ismeretségi körrel rendelkezik. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy mindenki ismer szinte mindenkit és ha az egyikünk foglalt, akkor tudunk ajánlani valakit magunk helyett, illetve más szolgáltatókkal is kapcsolatban állunk, segítünk.

Ezért erre a rendkívüli esemény-sorozatra is érvényes – KÉRDEZZ!


Vőfélyre van szükséged, mert aki le volt foglalva, annak nem jó az új dátum? Nem találsz helyszínt? Nincs szabad fotós? A dekoros elutazik az új időpont idején?

 

Kérdezz!!!!


A profi szolgáltató mindig elérhető, mindig segít és nem a konkurenciát látja a másikban.

 

Zsok Gyuri és Tündi, professzionális esküvői fotósok:-)


Kattints, ha van további kérdésed!

 

Kattints, ha most kezdted szervezni az esküvődet!

 

Kattints, ha unatkozol:-)!


 Naspäť do archívu